<<Back
PACCOR NETHERLANDS B.V. 
Company name: PACCOR NETHERLANDS B.V.
Visiting address: WATERGOORWEG 69 
Postal code & Place: 3861 MA  NIJKERK
Postal address: P.O. BOX 1064 
Postal code & Place: 3860 BB  NIJKERK
Country: NETHERLANDS 
Telephone (central): +31 (0) 88 5790900 
Telefax (central): +31 (0) 88 5790956 
E-mail address: contact.rigidnl@coveris.com
Web address: www.paccor.com
Company type: producer
Member of: NVC
Company information: Veriplast Holland maakt onderdeel uit van Veriplast International, een pan-Europese organisatie met productiefaciliteiten in Nederland, Engeland, Frankrijk, Polen en Bulgarije. Het bedrijf heeft ruim 650 medewerkers, verdeeld over de verschillende vestigingen.
Veriplast International is een belangrijke Europese spelers op het gebied van kunststofverpakkingen (thermovorm,spuitgiet, EPS) voor toepassing in de sectoren Industry, Food Service en Drinks. De commerci�le activiteiten voor deze sectoren in Centraal en Noord Europa worden vanuit Apeldoorn geco�rdineerd. De Europese aanpak heeft voordelen op het gebied van productie, technologie�n en productontwikkeling.
Veriplast International voert een basisassortiment van 35 complete series, afgestemd op de drie hoofdsegmenten, maar biedt daarnaast ook maatwerkoplossingen. Daarbij profiteren de afnemers optimaal van de bundeling van de Europese krachten. Internationale samenwerking maakt het mogelijk om binnen en over landsgrenzen heen aan uiteenlopende verpakkings-wensen te voldoen. Alle concepten, ook als het gaat om nieuwe series, worden bij voorkeur ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Door goed te kijken wat er in de markt gebeurt en waar klanten behoefte aan hebben, en door adequaat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technologie�n is Veriplast Holland uitstekend in staat om specifieke klantwensen te vertalen naar een heldere, op maat gemaakte propositie. Ons verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste verpakkingskeuze.
Meer informatie:

Veriplast Holland BV Tel. 0031 (0)55-5777 960
www.veriplast.nl info@veriplast.com
Delivery programme
  • Barrier packaging
  • Blister packaging
  • Cups, plastic
  • Interiors
  • Trays, plastic
  • Trays/dishes, plastic
 
<<Back